Een moment geduld aub.

Wat maakt de Yakka nu het meest populaire kauwbot

Momenteel kunnen we gerust spreken van een hype onder de kauwbotten, de botten gemaakt van Yakmelk. Er zijn een aantal soorten op de markt, maar vanzelfsprekend adviseren wij jou de enige echte en de beste in zijn soort, de Yakka. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Maar waarom vindt de hond dit nu zo lekker? We proberen het in het filmpje uit te leggen.


Bij de Yakka's wordt de melk op traditionele wijze gestold, daarna gescheiden van water en geperst in jute (de afdruk hiervan vind je vaak nog terug op de yakka). Vervolgens worden ze gerookt wat zorgt voor een enorme smaakexplosie. Als laatste worden de yakka's schoongemaakt en ondergaan dan een voedselkwaliteitscontrole in het laboratorium om uiteindelijk te worden voorzien van een gezondheidscertificaat.

De yakka's moet jouw hond echt geprobeerd hebben, uniek en verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Kom langs en laat je informeren of bestel online.

Specificaties
- Bevat geen conserveringsmiddelen
- Helpt tegen tandplak en -steen
- Granen- en glutenvrij
- Lactosevrij
- Rijk in eiwit en calcium
- Geurloos

Wist je dat...
Wanneer jouw hond genoten heeft van de yakka’s en er nog een klein stukje is overgebleven, dit stukje in de magnetron gelegd kan worden? Je verwarmt deze maximaal 60 seconden tot het uitzet. Eenmaal afgekoeld kan jouw hond de klus afmaken!