Een moment geduld aub.

Hondensnacks

In onze webshop en winkel vindt u een groot aanbod hondensnacks. Want waar wij heerlijk kunnen genieten van een lekkere snack, een lekker tussendoortje of ‘s avonds op de bank van bijvoorbeeld een stukje worst of kaas, geldt dit zeker ook voor de hond! We gunnen natuurlijk onze trouwe vriend het beste en het lekkerste. Daarom vindt u bij Diertotaal.nl speciale hondensnacks, waar uw hond heerlijk van kan genieten, terwijl ze ook nog eens gezond zijn voor uw huisdier!

Pagina 1/26  |   1 2 3 4 5 6 7
Toon filters
Merk
Toon meer
Inhoud
Koopjeshoek
Leeftijd
Materiaal
Ons Advies
Smaak
Toon meer
Soort Snack
Soort Voer
Speciaal
Uitverkoop
Pagina 1/26  |   1 2 3 4 5 6 7

Gezonde hondensnacks

Wist u namelijk dat het voor de hond helemaal niet goed voor zijn gezondheid is om het dier mee te laten delen in onze tussendoortjes, zoals een blokje kaas? Deze bevat namelijk teveel zout en vetten, hetgeen kan leiden tot darmstoornissen en overgewicht. De verleiding is vanzelfsprekend groot en de continu aandoenlijk starende blik van onze viervoeter zorgt ervoor dat we overstag gaan. Maar laten we het verantwoord doen: geef een heerlijke, gezonde hondensnack die qua ingrediënten echt goed én lekker is!

Vele verschillende soorten hondensnacks

Snacks voor honden hebben wij bij Diertotaal.nl in alle soorten en maten. En natuurlijk ook in vele smaken. Waar wij een voorkeur hebben, geldt dit zeker ook voor onze viervoeter. U kunt variëren met kip, zalm, lam, rund, tonijn en nog veel meer smaken en dan is er ook nog de keuze tussen krokante en zachte hondensnacks.

Maar tussendoortjes: die zijn toch ongezond?

Dit is een veelgehoorde misvatting. Velen verkeren in de veronderstelling dat een hond voldoende heeft aan zijn ‘normale’ dagelijkse hondenvoer. In principe is dat waar, maar het wil niet zeggen dat hondensnacks daardoor per definitie ongezond of slecht zijn. Het ligt er maar net aan welke tussendoortjes u uw hond geeft. In de regel zouden we willen stellen dat de meeste hondensnacks uit de supermarkt inderdaad te veel onnodige en schadelijke toevoegingen kennen en u deze inderdaad het best kunt vermijden.

Maar met de gezonde hondensnacks van een speciaalzaak als Diertotaal.nl doet u niets verkeerd! Ze zijn namelijk volledig op natuurlijke basis samengesteld. Dat wil zeggen: ze zijn vrij van onder meer geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Maar dat maakt uw hond niets uit! Die is net zo dol op een gezonde hondensnack dan de ‘fastfood-variant’ uit de supermarkt.

Waarom uw hond tussendoortjes geven?

Naast dat u zich wellicht schuldig voelt als u weer eens door die hondstrouwe ogen wordt aangestaard, terwijl u zelf een stuk chocola zit weg te werken, zijn er ook nog meer rationele argumenten om uw viervoeter zo nu en dan te trakteren op een hondensnack. Denk maar eens aan de puppycursus: hoe zorgt u ervoor dat uw hond netjes naast u blijft lopen? Hoe leert u het beestje apporteren? Juist, door het dier te belonen met een snoepje! En omdat u in het begin iedere goede handeling van uw hond zult belonen, doet u er goed aan om dit te doen met gezonde hondensnacks.

Naast deze kleine hondensnacks kunt u uw hond ook botten geven, waarop hij lekker kan kluiven. Een leuke bezigheid voor de hond, waarmee hij ook nog eens zijn gebit onderhoudt. Tandsteen slijt hierdoor namelijk, het tandvlees wordt als het ware gemasseerd en de tanden ‘gepoetst’. Bovendien wordt het spijsverteringssysteem geactiveerd, door de sappen die bij het kluiven vrijkomen. En omdat de hond het ‘verslinden’ van het bot als uitdaging beschouwt en hier uiteindelijk in slaagt, zorgt het ook nog eens voor een geluksgevoel!

Speciale hondensnacks

Bij Diertotaal.nl vindt u ook nog eens hondensnacks die speciaal bedoeld zijn voor honden die met bepaalde gevoeligheden te kampen hebben. Zo zijn bepaalde snacks goed voor honden met een droge vacht en werken andere juist weer bevorderlijk voor de gewrichten. Op deze manier kunnen hondensnacks ook nog eens een waardevolle aanvulling vormen op het gewone voedingspatroon van uw huisdier.

Hondensnacks bestellen

Het zal u duidelijk zijn: gezonde hondensnacks kunnen uw lieve viervoeter een hoop goeds doen. Wees dus een liefdevolle baas en haal optimale voldoening uit de dankbare blik die u van uw trouwe huisdier krijgt. Bestel uw hondensnacks bij Diertotaal.nl of kom langs in ons indrukwekkende beleveniscentrum in Kampen, waar wij u met onze specialistische kennis adviseren over de beste hondensnacks!