Een moment geduld aub.

Puur Fit

Topkwaliteit honden- en kattenvoeding

Een krachtig en fit huisdier, dat is wat PUUR FIT toevoegt aan het assortiment voer, snacks en verzorgingsmiddelen. Met een uniek assortiment voer voor zowel hond als kat zet PUUR FIT vol in op kwaliteit. Van pup tot senior, PUUR FIT  heeft in elke leeftijdsfase de beste oplossing en dan ook nog in een diversiteit aan smaken. Elke brok is voorzien van een hoog vleesgehalte. Het vlaggenschip is zonder twijfel onze Top Quality Persbrok. Een 100% graanvrij product voorzien van beter opneembare mineralen. Een geweldige persbrok die direct in de maag uitéén valt. Dit zorgt voor een actieve en fitte hond!

Ontwikkeld met, door en voor hondenliefhebbers

Het PUUR FIT assortiment bestaat uit 3 segmenten: Basic, Premium en Top Quality. Basic staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Premium is vergelijkbaar met de betere merken hondenvoeding, een uitstekende keuze voor de echte hondenliefhebber. Met Top Quality gaat PUUR FIT nog een stap verder. Daarom is PUUR FIT Top Quality ook nog eens volledig graanvrij.

De lekkerste snacks

De snacklijn van PUUR FIT is naast heel breed ook nog eens diep. PUUR FIT gebruikt de meest hoogwaardige kwaliteit aan ingrediënten. Met een assortiment van ruim 150 verschillende producten is PUUR FIT toonaangevend en altijd op zoek naar het beste en het lekkerste voor de hond. De hond wordt pas echt verwend met een snack van PUUR FIT.

Verzorgingsproducten

Ook een hond of kat verdient het ook om er verzorgd uit te zien. Alles op het gebied van vachtverzorging is te vinden onder de lijn van PUUR FIT en Jean Peau. Een gelukkig gevoel is wat de hond of kat meester maakt na een heerlijke verzorging. PUUR FIT en Jean Peau blijven vooruit denken en investeren in de beste middelen voor deze verzorging.

Hond

Kat