Puur Fit

Topkwaliteit honden- en kattenvoeding

Een krachtig en fit huisdier, dat is wat Puur Fit toevoegt aan het assortiment voer, snacks en verzorgingsmiddelen. Met een uniek assortiment voer voor zowel hond als kat zet Puur Fit vol in op kwaliteit. Van pup tot senior, Puur Fit  heeft in elke leeftijdsfase de beste oplossing en dan ook nog in een diversiteit aan smaken. Elke brok is voorzien van een hoog vleesgehalte. Het vlaggenschip is zonder twijfel onze Top Quality Persbrok. Een 100% graanvrij product voorzien van beter opneembare mineralen. Een geweldige persbrok die direct in de maag uiteen valt. Dit zorgt voor een actieve en fitte hond!

Ontwikkeld met, door en voor hondenliefhebbers

Het Puur Fit assortiment bestaat uit 3 segmenten: Basic, Premium en Top Quality. Basic staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Premium is vergelijkbaar met de betere merken Hondenvoeding, een uitstekende keuze voor de echte hondenliefhebber. Met Top Quality gaat Puur Fit nog een stap verder, deze is namelijk volledig graanvrij!

De lekkerste snacks

De snacklijn van Puur Fit is naast heel breed ook nog eens diep. Alleen de meest uitstekende ingrediënten worden zorgvuldig samengesteld tot een snack die geen enkele hond kan weerstaan. De snacks zijn volledig natuurlijk, gezond en ontzettend smakelijk. Met de snacks van Puur Fit weet je dat je goed zit!

Verzorgingsproducten

Een gelukkig gevoel is wat de hond of kat meester maakt na een heerlijke verzorging. Alles op het gebied van vachtverzorging is te vinden onder de lijn van Puur Fit en Jean Peau. Innoveren in wat zij belangrijk vinden en altijd vooruitdenkend naar nieuwe ideeën is wat deze merken zo speciaal maakt. Met liefde voor het vak zijn de producten samengesteld en te vinden in de winkel of op de website.

Hond

Kat