Een moment geduld aub.

Ongeëvenaard kauwgenot met de Yakka!

Bij DIERTOTAAL.NL bestelt u het goedkoopst de Yakka! Nu nog aantrekkelijk als volumedeal! Natuurlijk, als goede trouwe baas krijgt de hond het beste en het lekkerste en de traditionele kauwbot in diverse smaken kennen we allemaal. Maar de hond raakt helemaal door het dolle bij het in de bek nemen van een Yakka. Urenlang kauwplezier traditioneel gemaakt van jakmelk uit de Himalaya. Ontzettend voedzaam en gezond voor uw hond!


Op traditionele wijze wordt de melk gestold, gescheiden van water en geperst in jute (de afdruk vindt u vaak nog op de yakka's terug). Vervolgens worden ze gerookt wat zorgt voor een enorme smaakexplosie. Als laatste worden de yakka's schoongemaakt en ondergaan dan een voedselkwaliteitscontrole in het laboratorium om uiteindelijk te worden voorzien van een gezondheidscertificaat.

De yakka's moet uw hond echt geprobeerd hebben, uniek en verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Kom langs en laat u informeren of bestel online.

- Bevat geen conserveringsmiddelen
- Helpt tegen tandplak en -steen
- Granen- en glutenvrij
- Lactosevrij
- Rijk in eiwit en calcium
- Geurloos

Wanneer uw hond genoten heeft van de yakka’s en er een klein stukje is overgebleven kunt u deze in de magnetron max. 1 minuut opwarmen tot het uitzet. Eenmaal afgekoeld kan uw hond de klus afmaken!

Samenstelling:
Jakmelk, Koemelk, Limoensap

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 69% Ruw vet 1% Ruwe celstof 2% Vocht 13%

Beschikbaar in de volgende maten: 
Small = 8 cm – 35 gram
Medium = 12 cm – 75 gram
Large = 17 cm – 150 gram
Extra Large = 19 cm – 200 gram …

Yakka’s zijn een natuur product, dus de maten kunnen afwijken.