Een moment geduld aub.

Nieuwe Teddy van MaxxNobel bij DIERTOTAAL.NL

Geniet van het modern, eenvoudige ontwerp die de MaxxNobel hondensofa bezit. De lederlook sofa, genaamd Teddy is handgemaakt in Europa met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Het kussen bestaat uit een aparte binnen en buiten hoes. De lederlook buitenhoes is door middel van een ritssluiting gemakkelijk te verwijderen en kan in de wasmachine gereinigd worden. Het lederlook heeft een coating, waardoor deze probleemloos afgenomen kan worden met een vochtige doek. Door de solide structuur van het materiaal zullen er nagenoeg geen haren in blijven steken.
Het losse midden kussen is uitneembaar en aan beide zijdes te gebruiken. Aan de ene zijde uitgevoerd met een comfortabele teddy stof en aan de andere kant gecoat lederlook. Ook het losse midden kussen bestaat uit een losse binnen en buiten hoes. De binnen hoes is waterafstotend, maar kan waar nodig met vulling en al uitgewassen worden in de wasmachine. Erg prettig, wanneer de hond een ongelukje heeft gehad! 

De vulling van memory geheugen schuim maakt het product zeer comfortabel voor uw hond. Het materiaal ondersteund het lichaam en keert terug in de oorspronkelijke vorm.

Orthopedische producten worden niet alleen aangeraden als honden al gewrichtsklachten hebben, maar vooral voordat ze deze krijgen. Een orthopedische sofa kan namelijk juist klachten voorkomen. Hoe groter en zwaarder de hond, hoe eerder hij of zij gewrichtsklachten zal ontwikkelen, omdat de drukbelasting nu eenmaal heel hoog is bij grote en zware honden.
Een orthopedische sofa is daarom eigenlijk voor alle honden aan te raden. De reden hiervan is dat de wervelkolom van de hond op een orthopedische hondenkussen helemaal recht ligt. Hierdoor worden een hoop ouderdomskwalen voorkomen.

De Teddy is verkrijgbaar in de kleuren Cognac en Zwart en ook nog eens in 3 verschillende maten, te weten:
- Medium, 90 cm / 70 cm en is geschikt voor het type hond Franse Bulldog, Jack Russel etc.
- Large,100 cm / 80 cm en is geschikt voor het type hond Labrador, Keeshond etc.
- XLarge, 120 cm / 85 cm en is geschikt voor het type hond Berner Sennen, Rhodesian Ridgeback etc.

Kijk hier voor het assortiment MaxxNobel