Een moment geduld aub.

Een echte Urkse hondensnack?!

Wie kent Urk niet? HET eiland dat geen eiland meer is, maar nog steeds bekend staat om zijn heerlijke vis! Dag in dag uit brengen vissers hun vangst naar de afslag om die te verwerken. Sommigen daarvan namen soms hun huisdieren mee voor gezelschap, die zagen dat hun honden zelf ook wel interesse hadden in een lekker vissien. Toen besloot één van die vissers, laat ik eens een stukje vis voor die viervoeter drogen.
Op dat moment was Sn’urk een ding. Kwaliteit vis. Gedroogd. Voor je beste vriend. Denk dan aan sprot, kabeljauw, zalm of wat dacht je van een hele schol! Heerlijk voor je hond om op te knabbelen. EN su-per gezond, de reden daarvoor is het ontbreken van graan, kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen!

De snacks van Sn’Urk zijn dus uber-gezond voor je hond, het voeren van vis draagt zelfs bij aan soepelere gewrichten, een betere huid en een lekker vachtje! Daarom zeggen ze bij Sn’Urk : “De gezondste hondensnack komt gewoon uit zee!”Wil jij je hond nou de zee laten ervaren? Kom dan langs bij onze winkel of check onze website!