Een moment geduld aub.

Bent u op zoek naar een goede olie die de gezondheid van uw hond versterkt?

Onze Puur Fit sardine olie is speciaal samengesteld om de gezondheid van uw hond te verbeteren. Puur Fit sardine olie is zeer effectief en 100% natuurlijk. Zo is het erg gezond voor o.a. botten, hart, aderen en spieren. Het versterkt de gewrichten en helpt bij honden met huidproblemen. De olie heeft daarnaast een zeer positieve werking op een glanzende vacht. Op het gebied van de hersenen versterkt het de ontwikkeling en functie. Heeft uw hond toevallig last van artrose? Uw hond zou baat kunnen hebben bij sardine olie. De olie is namelijk voorzien van een hoge concentratie omega 3.

Hoe te gebruiken

U kunt deze olie eenvoudig gebruiken. U hoeft enkel 1-4 pompjes door de gewoonlijke droogvoeding te mengen. Het aantal pompjes hangt af van het gewicht van uw hond. Deze staan duidelijk beschreven op de verpakking van onze olie. De olie is verantwoord en alleen verwerkt met gezonde stoffen. Hierdoor kunnen ook gevoeligere honden dit product nuttigen. De olie is te verkrijgen in 250 en 500 ml versies.

Tijdelijke actie

Bent u geïnteresseerd in onze natuurlijke sardine olie? Kom gerust langs in ons beleveniscentrum en koop nu tijdelijk  een flesje Puur Fit sardine olie 250ml voor € 6,99 ipv € 10,99!