Een moment geduld aub.

Sinds 2014 heeft u de mogelijkheid om uw hond te laten verzorgen in onze trimsalon. Dit verzorgen wordt gedaan door Hanny Bosvelt. Ze is een freelance dierenspecialist en heeft ruime ervaring.

Even voorstellen:

Hanny Bosvelt“Ik ben Hanny Bosvelt en woon samen met mijn dieren in Kampen. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren.
Vanuit deze passie heeft het werken met dieren me altijd getrokken. Dieren blijven mij altijd fascineren. Vanuit deze verbazing ben ik telkens op zoek om het goede te doen voor het dier. De opgedane inzichten wil ik graag aan mensen doorgeven. Ik ervaar dat de omgang met dieren me alert houd, omdat ze niet kunnen praten en je steeds op zoek gaat of het dier zich op deze manier het prettigst voelt. Ondertussen heb ik diverse opleidingen gevolgd met betrekking tot dieren. Ik ben begonnen met de Dierverzorgingsopleiding in Barneveld (vakbekwaam medewerker dierverzorging) met differentiatie asiel, pension en kennel.
Nadat ik mijn diploma behaald heb, ben ik de opleiding Management gaan volgen (bedrijfsleider/ beheerder dierverzorging) opnieuw met de differentiatie: asiel, pension, kennel en dierenspeciaalzaak. Hierna heb ik versneld de paraveterinaire opleiding gevolgd. Ik heb beide diploma’s behaald.
De afgelopen vijf jaar heb ik in een dierenwinkel als bedrijfsleidster gewerkt. In oktober 2011 heb ik de instructeurs cursus gevolgd, gekeken vanuit de kalmerende/ stress signalen. Deze heb ik volledig afgerond. Ook heb ik in maart 2012 de honden trimopleiding en katten trimopleiding gevolgd welke ik succesvol heb afgerond. Als ondernemer ben ik vanaf oktober 2011 begonnen.

Natuurlijk hoop ik u met uw huisdier te ontmoeten.”

Met vriendelijke groet,
Hanny Bosvelt


Tarieven Trimsalon

De prijzen van het trimmen variëren. Dit is afhankelijk van de vacht, of het een pluk, knip of effileervacht is. Tevens is het belangrijk hoe de vacht is onderhouden. Klitten in de vacht nemen nou eenmaal meer tijd in beslag. Alle prijzen zijn inclusief: wassen, nagels knippen en oren reinigen.
Trimmen is uitsluitend op afspraak!

Voor een prijsindicatie van uw hond of een afspraak kunt u altijd contact met mij opnemen:
U kunt mij bellen op 06-33048904 of mailen naar info@hannyshuisdierspecialist.nl

Let u even op onderstaande punten bij het brengen van de hond


Contact

Voor het maken van afspraak of meer informatie kunt u mij altijd bellen op 06-33048904 of mailen naar info@hannyshuisdierspecialist.nl.