Een moment geduld aub.

Kleden, kussens en matten

Bent u op zoek naar een hondenkussen van goede kwaliteit? Wanneer u bij ons bestelt, dan wordt uw bestelling snel thuis bezorgd. Wij zijn een gevestigd familiebedrijf dat passie heeft voor dieren, over jarenlange ervaring beschikt, kennis heeft en bovenal persoonlijk contact met u zeer belangrijk vindt.

Pagina 1/12  |   1 2 3 4 5 6 7
Toon filters
Kussens, kleden en matten
Merk
Toon meer
Soort Speelgoed
Kleur
Toon meer
Leeftijd
Maat
Materiaal
Ons Advies
Uitverkoop
Verzorging
Vorm
Pagina 1/12  |   1 2 3 4 5 6 7

Kies een mooi hondenkussen of mat voor uw hond

Geef uw hond zijn verdiende rust. Kies voor een van de hondenkussens, matten of kleedjes van Diertotaal.nl. Van hondenkussens in groot formaat (XXL) tot hondenmatten voor in de auto, u vindt het allemaal in onze webshop. Wij bieden de meest ruime keuze als huisdierspecialist in omgeving Kampen, Zwolle en Apeldoorn! Wij beschikken over alle oplossingen waarmee u een goede, vertrouwde slaapplek creëert voor uw trouwe viervoeter. Via onze webshop vindt u ook hondenaccessoires en hondenbenches.

Bestel vandaag nog via de webshop

Wilt u een hondenkussen bestellen uit ons assortiment? Dan vindt u deze en nog veel meer producten voor uw hond via de webshop. Voor vragen en opmerkingen neemt u contact op via het contactformulier. Wij helpen u namelijk graag verder. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 038 - 331 3165 of een e-mail sturen via info@diertotaal.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever onze winkel bezoeken in Kampen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.