12101241

6x Puur Fit Top Quality Senior Light Kip 12 kg

Verkoopprijs € 434,94   € 413,19
Op voorraad
Indien voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! (maandag tm vrijdag)

Omschrijving

Puur Fit senior light kip is een hondenbrok van topkwaliteit. Deze hondenbrok is ook nog eens graanvrij. De brok bevat 34,4% kip, waarvan 66% verse kip. Puur Fit Top Quality is graanvrij, wat betekent dat de hondenbrokken gemaakt zijn volgens een glutenvrij recept. De kans op glutenovergevoeligheid of overgevoeligheid voor granen is hierdoor uitgesloten. Voor honden van alle rassen vanaf 7 jaar zijn deze brokken geschikt. Puur Fit draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht door de toegevoegde zalmolie aan de brokken. Hier bovenop is Top Quality extra smakelijk en aromatisch door het gebruik van verse kip. Tenslotte bevat Puur fit alle benodigde vitamines en mineralen. Ook bevat het kruiden, groenten en fruit.

Specifieke productkenmerken:
- Graanvrij
- 34,4% kip, waarvan 66% verse kip
- Met kruiden, groente en fruit
- Draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht
- Ondersteunt het gebit
- Extra smakelijk

Een hond die kracht en fitheid uitstraalt, dat zien wij graag. Met een uniek assortiment hondenvoeding zet PUUR FIT vol in op kwaliteit.

Door een eigen structuur valt de brok in de maag van de hond direct uiteen en kan het verteringsproces starten. Hierdoor komen voedingsstoffen vrijwel direct beschikbaar en is de brok uitermate geschikt voor honden die enige vorm van prestatie moeten leveren zoals behendigheid, politiehondentraining en andere vormen van sport. Ontwikkeld met & door hondenliefhebbers!