12101247

6x Puur Fit Premium Volwassen Zalm Klein 12 kg

Verkoopprijs € 335,94   € 319,14
Op voorraad
Indien voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! (maandag tm vrijdag)

Omschrijving

Puur Fit premium volwassen zalm klein is een hondenbrok van kwaliteit. De brokken zijn gemaakt op basis van een tarwegluten vrij recept. Puur Fit bevat een hoog vispercentage, deze brok bevat 15% zalm. Voor honden van alle kleine rassen zijn deze brokken geschikt. Puur Fit draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht door de toegevoegde zalmolie aan de brokken. Puur Fit volwassen zalm klein stimuleert de vet verbranding. Ook ondersteunt Puur Fit het immuunsysteem en de darmfunctie. Tenslotte bevat Puur Fit alle benodigde vitamines en mineralen.

Specifieke productkenmerken:
- Voor een goede ontwikkeling
- Bevat 15% zalm
- Draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht
- Extra smakelijk
- Ondersteunt de darmfunctie
- Ondersteunt het immuunsysteem
- Stimuleert vet verbranding

Een hond die kracht en fitheid uitstraalt, dat zien wij graag. Met een uniek assortiment hondenvoeding zet PUUR FIT vol in op kwaliteit. Van pup tot senior, de voeding is geschikt voor iedere hond!

Door een eigen structuur valt de brok in de maag van de hond direct uiteen en kan het verteringsproces starten. Hierdoor komen voedingsstoffen vrijwel direct beschikbaar en is de brok uitermate geschikt voor honden die enige vorm van prestatie moeten leveren zoals behendigheid, politiehondentraining en andere vormen van sport. Ontwikkeld met & door hondenliefhebbers!

ANALYTISCHE BESTANDDELEN:
RUW EIWIT 24,0%
RUW VET 13,0%
RUWE CELSTOF 3,0%
RUWE AS 6,5%
CALCIUM 1,3%
FOSFOR 0,9%