12101971

Edgard & Cooper Doggy Dental Strawberry & Mint Medium 7 stuks - 160 gram

Verkoopprijs € 4,49   € 3,82
Op voorraad
Indien voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! (maandag tm vrijdag)

EAN Code: 5407007142163

Omschrijving

Tandplak kan koppig zijn. Daarom is een dental stick die lang meegaat essentieel. Onze sticks zijn luchtgedroogd. Het duurt eeuwen om ze door te kauwen. Dat betekent dat ze de tanden van je hond grondiger en effectiever poetsen.

Een 'lichtere' stick
We gaven onze sticks een slim buisvormig design. Zo poetsen ze grondiger schoon met minder calorieën. En omdat we alleen plantaardige ingrediënten gebruiken, is Doggy Dental van nature caloriearm.

Munt voor frisheid
Honden staan niet bekend om hun frisse adem. Wij gebruiken de natuurlijke kracht van munt om vieze geurtjes op afstand te houden.

Calcium voor sterkte
Sterke tanden zijn gezonde tanden. Daarom voegen we calcium toe aan onze dental sticks: zo blijven die witte parels van je hond in topconditie.

Aardbei & kokos voor de smaak
Tandverzorging hoeft niet vervelend te zijn. We kiezen voor plantaardige smaken waar honden van houden om op te kauwen. En dat zorgt nog eens voor een schone en gezonde mond!

Samenstelling
aardappel (gedroogd, 47,5%), aardappelzetmeel (gedroogd, 23,5%), plantaardige glycerine, cellulose, mineralen, aardbeien (gedroogd, 0,3%), bosbessen (gedroogd, 0,3%), kokosolie (0,1%), pepermuntolie (0,05%), aloë vera (gedroogd, 0,05%).

Voedingsadditieven/kg
antioxidanten

Analytische bestanddelen
ruw eiwit 3%, ruw vet 1%, ruwe celstof 4%, ruwe as 4,8%, vochtgehalte 22%, calcium 0,5%.


Gerelateerde artikelen