Een moment geduld aub.

Topmerk Saki Hikari Koi voer in assortiment

Hoge kwaliteit koi voer is ontzettend belangrijk voor zowel uw vissen als uw vijver. Het absolute topmerk Saki Hikari voegt alle hoognodige ingrediënten toe om dit te waarborgen. Saki Hikari is speciaal ontwikkeld voor volwassen koi om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen, daarnaast is het veelbesproken Hikari Germ aanwezig dat zorgt voor een beter spijsverteringskanaal.

Saki Hikari Growth zorgt voor een prachtig lichaam en een goede spierontwikkeling en is dus speciaal ontwikkeld voor volwassen koi om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen. In dit voer is de veelbesproken Hikari Germ aanwezig dat zorgt voor een beter spijsverteringskanaal. Hikari staat bekend om zijn hoge kwaliteit en het gebruik maken van A- ingrediënten en onmisbaar in het voeren van uw koi.

Saki Hikari biedt zowel een Growth als een Color visvoeder. Beide bevatten dierlijke en plantaardige eiwitten in een juiste hoeveelheid om uw vissen de kracht te geven te groeien. In de mix zitten lipiden en andere voedingselementen wat de vis extra kleur geeft. Met het Hikari Germ wat in dit voer zit verwerkt worden slechte bacteriën van binnen bij de vis gedood waardoor u vissen een beter immuunsysteem zullen hebben. 


Saki-Hikari koi voer is verkrijgbaar in zowel een 3mm als een 4,5 mm korrel waardoor alle vissen deze korrel kunnen eten en de kans op vervuiling van het water en uw vijverfilter tot een minimum wordt gereduceerd.

Laat u bij ons informeren, kom afhalen of bestel online!