Een moment geduld aub.

Reptielendag trekt veel bekijks!

Zaterdag 1 februari was er weer genoeg te beleven bij DIERTOTAAL.NL aan de Ambachtsstraat in Kampen. De gehele dag stond in het teken van exotische reptielen.

Vele verschillende exotische dieren waren te bewonderen. Zo kon je stoer op de foto met een heuse boa constrictor en vonden velen de moed om een grote vogelspin over de handen te laten lopen. Dit alles onder het genot van een kop koffie en ander lekkers. Ook kon je gratis flagellaten wormonderzoek laten doen, deze werd door onze expert op de vloer uitgevoerd. 
Verder konden de klanten een ontzettend voordelig pakket bemachtigen. Een eerste reptielendag die volgend jaar vanwege het succes nog grootser zal zijn in opzet. Houd onze agenda, op website, en facebook in de gaten! Bijna elke maand organiseren we een speciale dag die u niet mag missen.

Graag attenderen wij u er nog even op dat de hele maand februari er een korting van maar liefst 20% geldt op het gehele assortiment van Exo Terra en Lucky Reptile. Ja het staat er echt, 20% op het gehele assortiment van Exo Terra en Lucky Reptile. Zowel online als in de winkel!