Een moment geduld aub.

Boer Kampen bezorgt dezelfde dag nog bij u aan huis

Boer Kampen onderneemt al 175 jaar met een persoonlijke touch en wil hierin de grenzen verleggen. Vanaf heden bieden wij de gratis aan huis bezorgservice (bij bestellingen boven 50,00). Een zware zak hondenbrokken, een nieuwe aanwinst voor uw aquarium of een grote krabpaal. Niks is ons te gek, wij komen het persoonlijk brengen.

Voor het beste voer en beste advies, dat is waar het bij Boer Kampen om draait. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Maar een bezoek aan ons beleveniscentrum aan de Ambachtsstraat 1 in Kampen is niet altijd in te passen in de veelal overvolle agenda. Dan lossen wij dit voor u op en komen wij naar de klant toe. Wij bezorgen aan huis binnen de gemeente Kampen en dat indien gewenst op dezelfde dag.


Hoe werkt het?

Doe een bestelling op ons geheel vernieuwde website en kies voor de optie Wij komen zelf bij u langs. In het kopje Opmerkingen kunt u aangeven wel tijdstip gewenst is. Levering op dezelfde dag dus mogelijk, indien voor 14.00 uur besteld (En enkel van maandag tm vrijdag) ! Onze bezorgtijden zijn van 08.00 tot 20.00 uur. De bezorging aan huis is geheel gratis bij bestellingen boven 50,00 Euro. Daaronder berekenen wij 3,95 bezorgkosten. En neem uw huisdier mee naar de voordeur zodra we aanbellen, dan krijgt hij wat lekkers!