Winkelwagen is leeg

Komende zaterdag houden wij onze jaarlijkse kattendag!

Op deze dag zullen er een heuze raskattenshow zijn. Hierbij kun je de lieste, stoerste en mooiste katten bekijken! Er zullen onder andere een Maine Coon, Noorse Boskat, Pers, Heilige Birmaan en een Siamees aanwezig zijn.

Ook hebben we op deze dag een aantal acties rondom de kat. Kijk op de afbeelding voor deze acties!

Olight in de spotlight

De meeste mensen weten dat Diertotaal Firma Boer een enorme dierenspeciaalzaak is. Echter dekt dit niet meer de hele lading, want sinds enkele jaren hebben we een prachtig opgezette hengelsportafdeling. Daarnaast hebben we een groot aanbod in messen, zaklampen en andere outdoor accessoires. In heel veel denkbare situatie kunnen zaklampen uitkomst bieden en daarom willen we jullie graag kennis laten maken met de Olight S1R Baton. Een handige zaklamp met verstelbare lichtsterkte tot en met 900 lumens. De adviesverkoopprijs van de zaklamp is: € 69,95, maar bij ons in de webshop bieden we de Olight nu aan voor: € 59,95!

 

Klik hier om de Olight S1R te bestellen  Voor 12:00 besteld, morgen in huis!

 

Hieronder volgt de specifieke productinformatie en foto’s:

 

  • De revolutionaire S1R is de kleinste oplaadbare Olight zaklamp met een ongekend aantal mogelijkheden.
  • Gebruiksgemak, compactheid en laadgemak stonden voorop bij het ontwerp.
  • Let vooral op het slimme design van de laadkabel; een eenvoudige magnetische verbinding klikt automatisch vast en je laadt de lamp op via een USB poort, powerbank etc.
  • Daarnaast heeft deze kleine krachtpatser een ongekend hoge lichtopbrengst van maar liefst 900 lumen maximaal.
  • Op de turbo stand zal de lamp overigens niet heel lang branden, maar het geeft je wel de mogelijkheid een enorme lichtbundel in te zetten wanneer dit nodig is.
  • Op de zuinige moonlight stand brandt hij maar liefst tot 15 dagen (360 uur).
  • Kortom, je kunt de lamp altijd instellen naar de wensen van de gebruiker.
  • De handige Timer zorgt er voor dat de lamp na 3 of na 9 minuten automatisch uitgeschakeld wordt.
  • Verder is hij waterdicht tot 2 meter (IPX) en schokbestendig, valhoogte 1,5 meter.

 

 

 

 

 

 

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van onze gloednieuwe website/webshop. En met een prachtig eindresultaat! De website is aantrekkelijk, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk te noemen met actuele informatie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om online het assortiment te bekijken en online uw bestelling te plaatsen. 

Wij hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht u vragen, opmerkingen en/of suggesties hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!