Een moment geduld aub.

Leatherman

Dé Amerikaanse fabrikant van multifunctionele tools waar je op kunt rekenen op het moment dat je ze nodig hebt. Het zijn ingenieus ontworpen producten die allen zijn uitgerust met essentiële middelen om alle uitdagingen aan te gaan. De mensen bij Leatherman Tool Group zijn allemaal doeners. Elke multifunctionele tool wordt met de hand gemaakt door één van de 700 Leatherman medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar men op kan rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. En dat met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multifunctionele tools geïntroduceerd die verkrijgbaar zijn in maar liefst 82 landen verspreidt over de hele wereld.

Dé  Amerikaanse fabrikant van multifunctionele tools waar je op kunt rekenen op het moment dat je ze nodig hebt. Het zijn ingenieus ontworpen producten die allen zijn uitgerust met essentiële middelen om alle uitdagingen aan te gaan.
De mensen bij Leatherman Tool Group zijn allemaal doeners. Elke multifunctionele tool wordt met de hand gemaakt door één van de 700 Leatherman medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar men op kan rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. En dat met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multifunctionele tools geïntroduceerd die verkrijgbaar zijn in maar liefst 82 landen verspreidt over de hele wereld.
Pagina 5/5  | 1 2 3 4 5  
Toon filters
Merk
Toon meer
Soort Mes of Gereedschap

Pagina 5/5  | 1 2 3 4 5