Winkelwagen is leeg

Sinds 2014 heeft u de mogelijkheid om uw hond te laten verzorgen in onze trimsalon. Dit verzorgen wordt gedaan door Hanny Bosvelt. Ze is een freelance dierenspecialist en heeft ruime ervaring.  

Hieronder zal Hanny zich even voorstellen:

‘’Ik ben Hanny Bosvelt en woon samen met mijn dieren in Kampen. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren. Vanuit deze passie heeft het werken met dieren me altijd getrokken. Dieren blijven mij altijd fascineren. Vanuit deze verbazing ben ik telkens op zoek om het goede te doen voor het dier. De opgedane inzichten wil ik graag aan mensen doorgeven. Ik ervaar dat de omgang met dieren me alert houd, omdat ze niet kunnen praten en je steeds op zoek gaat of het dier zich op deze manier het prettigst voelt.

Ondertussen heb ik diverse opleidingen gevolgd met betrekking tot dieren. Ik ben begonnen met de Dierverzorgingsopleiding in Barneveld (vakbekwaam medewerker dierverzorging) met differentiatie asiel, pension en kennel. Nadat ik mijn diploma behaald heb, ben ik de opleiding Management gaan volgen (bedrijfsleider/ beheerder dierverzorging) opnieuw met de differentiatie: asiel, pension, kennel en dierenspeciaalzaak. Hierna heb ik versneld de paraveterinaire opleiding gevolgd. Ik heb beide diploma’s behaald.

De afgelopen vijf jaar heb ik in een dierenwinkel als bedrijfsleidster gewerkt. In oktober 2011 heb ik de instructeurs cursus gevolgd, gekeken vanuit de kalmerende/ stress signalen. Deze heb ik volledig afgerond. Ook heb ik in maart 2012 met de hondentrimopleiding gevolgd welke ik wil vervolgen met de kattentrimopleiding. De honden toiletteeropleiding heb ik April 2013 volledig afgerond. Als ondernemer begin ik vanaf oktober 2011. Natuurlijk hoop ik u met uw huisdier te ontmoeten.’’

Met vriendelijke groet,

Hanny Bosvelt

 

Tarieven Trimsalon

De prijzen van het trimmen variëren. Dit is afhankelijk van de vacht, of het een pluk, knip of effileervacht is. Tevens is het belangrijk hoe de vacht is onderhouden. Klitten in de vacht nemen nou eenmaal meer tijd in beslag. Alle prijzen zijn inclusief: wassen, nagels knippen en oren reinigen. 

Prijzen vanaf:

mini hond: (chihuahua, york)
scheren: € 30.00
effileren: € 30.00

kleine hond: (shih tzu, maltezer)
scheren: € 37.50
effileren: € 40.00
plukken: € 42.50

middel hond: (cavelier, kooiker)
scheren: € 45.00
effileren: € 47.50
plukken: € 50.00

grote hond: (labrador, golden)
scheren: € 55.00
effileren: € 60.00
plukken: € 70.00

zeer grote hond: (bouvier, new foundlander)
scheren: € 75.00
effileren: € 80.00
plukken: € 80.00

ontwollen: vanaf €40.00

 

Trimmen is uitsluitend op afspraak!  

Voor een prijsindicatie van uw hond of een afspraak kunt u altijd contact met mij opnemen:

Tel: 06-33048904

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Let u even op onderstaande punten voordat u de hond komt brengen:

 

·         laat de hond goed uit voordat u hem/ haar komt brengen. Het is vervelend voor de hond als deze zijn behoefte zo lang op moet houden.

·         probeer de hond zo droog mogelijk te brengen.

·         breng de hond altijd aangelijnd.

·         indien de hond een besmettelijke aandoening heeft/ medische afwijkingen of wanneer deze loops is laat dit dan van te voren weten.

·         wacht niet te lang met het maken van een nieuwe afspraak.

·         laat het me weten als u niet helemaal tevreden bent.