00003277

Puur Fit Top Quality Alle Leeftijden Kip Klein 12 kg

Verkoopprijs € 75,99
Op voorraad
Indien voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! (maandag tm vrijdag)

EAN Code: 8719324672016

Omschrijving

Puur Fit alle leeftijden kip kleine rassen is een hondenbrok van topkwaliteit. Deze hondenbrok is ook nog eens graanvrij. De brok bevat 42% kip, waarvan 48% verse kip. Puur Fit Top Quality is graanvrij, wat betekent dat de hondenbrokken gemaakt zijn volgens een glutenvrij recept. De kans op glutenovergevoeligheid of overgevoeligheid voor granen is hierdoor uitgesloten. Voor honden van kleine rassen en alle leeftijden zijn deze brokken geschikt. Puur Fit draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht door de toegevoegde zalmolie aan de brokken. Hier bovenop is Top Quality extra smakelijk en aromatisch door het gebruik van verse kip. Tenslotte bevat Puur fit alle benodigde vitamines en mineralen. Ook bevat het kruiden, groenten en fruit.

Specifieke productkenmerken:
- Graanvrij
- 42% kip, waarvan 48% verse kip
- Met kruiden, groente en fruit
- Voor een goede ontwikkeling
- Draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht
- Extra smakelijk

Een hond die kracht en fitheid uitstraalt, dat zien wij graag. Met een uniek assortiment hondenvoeding zet PUUR FIT vol in op kwaliteit. Van pup tot senior, de voeding is geschikt voor iedere hond!

Door een eigen structuur valt de brok in de maag van de hond direct uiteen en kan het verteringsproces starten. Hierdoor komen voedingsstoffen vrijwel direct beschikbaar en is de brok uitermate geschikt voor honden die enige vorm van prestatie moeten leveren zoals behendigheid, politiehondentraining en andere vormen van sport. Ontwikkeld met & door hondenliefhebbers!

ANALYTISCHE BESTANDDELEN:
RUW EIWIT 30,0%
RUW VET 18,0%
RUWE CELSTOF 5,0%
RUWE AS 7,7%
CALCIUM 1,2%
FOSFOR 1,0%
VOCHT 10,0%


Combinatie aanbieding

15% bundelkorting € 93,97 € 91,27

Gerelateerde artikelen