00003589

Pedigree Junior Menu Kip & Rijst 3 kilo

Verkoopprijs € 11,59
Op voorraad
Indien voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! (maandag tm vrijdag)

EAN Code: 3065890065277

Omschrijving

Puppy's van grote rassen groeien langzamer dan puppy's van kleine rassen en hebben extra aandacht nodig om een goede ontwikkeling van hun skelet te ondersteunen. Daarom bevat PEDIGREE® Junior "grote honden" glucosamine en omega3 vetzuren van natuurlijke bronnen en is speciaal ontwikkeld, met een uitgebalanceerd gehalte aan calcium & fosfor, om ze te helpen hun gewrichten en botten sterk en soepel te laten worden.

VERTEERBAARHEID
Iedere pup verdient een gezonde maag.
Ons product bevat goed verteerbare kip en rijst, die gemakkelijk geabsorbeerd worden door het zich ontwikkelende spijsverteringstelsel van je puppy.

GEBITSVERZORGING
Iedere pup verdient een gezond gebit.
Daarom bevatten onze producten een goede balans van calcium en fosfor, om een gezonde ontwikkeling van het gebit te ondersteunen. Het formaat van de brokken is afgestemd op de kaak van puppy's van grote rassen.

HUID & VACHT
Iedere pup verdient het om er goed uit te zien en zich goed te voelen.
Onze recepten zijn speciaal samengesteld met zink en zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega 6-vetzuren om de huid en vacht van je puppy te helpen voeden.

AFWEERSYSTEEM
Ieder pup verdient een sterk afweersysteem.
Puppies willen de wereld ontdekken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de voeding. Onze producten bevatten vitamine E, bekend om zijn antioxidatieve eigenschappen, en mineralen die belangrijk zijn om een sterk afweersysteem te helpen ondersteunen.


Gerelateerde artikelen