Een moment geduld aub.
5 oktober 2019

Dag van het Dier, met vele activiteiten in ons beleveniscentrum!

Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019 staat onze showroom in het teken van de Dierendag. Leveranciers en specialisten zullen aanwezig zijn voor interessante demonstraties. Vele belevenissen te zien, te voelen en te proeven in ons beleveniscentrum aan de Ambachtsstraat. Daarnaast vele aantrekkelijke acties! Hieronder vertellen wij u graag wat er allemaal zoal te doen is!Programma zaterdag 5 oktober


Gratis oog/oor/nagels en gezondheidscheck (gehele dag)

Zaterdag 5 oktober ontvangt een specialist graag uw huisdier voor een check met betrekking tot de oren, ogen en nagels.


Demonstratie grote slang (10-00 - 17.00 uur)

Slangen, reptielen, spinnen eng? Overwin uw angst en ontmoet o.a. de Boa Constrictor en laat u informeren over meerdere exoten. Een belevenis voor zowel jong als oud.


Demo politiehonden / pakwerken (van 10.30 tot 11.30 uur)

Het meest spectaculaire onderdeel binnen de africhtingssport. Vele onderdelen worden deze dag belicht. 
Kom met uw kinderen zien hoe de honden afgericht zijn.Vogelvoederadviseur

Zo makkelijk is het allemaal niet. Waar moet op gelet worden wat betreft gezondheid vogel en veren. Welke voeding is het beste voor welke vogel. Dit alles wordt tot in de puntjes uitgelegd.


Gratis proeverij voor uw hond (gehele dag)

Op zo'n dag verwacht uw hond een extra traktatie. Vanzelfsprekend gaan we er vanuit dat uw hond elke dag verwend wordt maar wij doen er een schepje bovenop door een gratis proeverij in de winkel te laten plaatsvinden.


Demonstratie en informatie van huid- en vachtspecialist (gehele dag)

Een vachtspecialist is de gehele dag aanwezig en kan u alles vertellen over het verkrijgen of behouden van een mooie vacht.
High tea voor knaagdieren (gehele dag)

Neem uw knaagdier mee en laat hem los in de bak waar genoten kan worden van verschillende lekkernijen


Kleurwedstrijd (gehele dag)

Neem uw kinderen mee en laat ze naar hartenlust kleuren in een daarvoor speciaal ingerichte hoek. We maken er een wedstrijd van en de mooiste kleurplaten ontvangen een prijs! Uitslag maken we bekend op 7 oktober 2019.


Springkussen (gehele dag)

Leuk voor de kleintjes zodat u heerlijk ongeremd kunt rondstruinen over de 2.000 vierkante meters showroom bij DIERTOTAAL.NL


Ontvangst (gehele dag)

Vanzelfsprekend worden niet alleen de dieren vermaakt maar zorgen wij ook voor de baas. 
U wordt ontvangen met koffie en lekkernijen.


Daarnaast...

Vanzelfsprekend is een bezoek aan DIERTOTAAL.NL al een belevenis op zich. Geniet van de vele vierkante meters aquaria, terraria met de mooiste exoten. Spreek met onze papegaaien en aai onze valkparkieten. En natuurlijk weten we als geen ander waar wij u ook blij mee maken, namelijk de fantastische acties welke enkel gelden op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober. Hier ziet u al vast enkele acties, maar de winkel zal er bol van staan! 

Klik voor programma vrijdag 4 oktober hier!